Plaatsingsdienst

Omdat elke tegel en parketvloer geplaatst moet worden, is het belangrijk dat dit perfect gebeurd, en daarom hebben wij onze eigen ervaren plaatsingsdienst.

U kan beroep doen op ons Nederlandstalig professioneel plaatsingsteam, allen met jarenlange ervaring, om zo nog meer te genieten van uw tegels en parketvloer.

Wij werken steeds met een vooraf opgestelde vrijblijvende offerte op basis van een plan, of na een bezoek ter plaatse, en dit met een vastgestelde prijs zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Zo kan u in bepaalde gevallen zelfs genieten van het verlaagde btw stelsel van 6% ipv 21%.

Zelf houden wij ons eraan om constant op de hoogte te blijven van de laatste tegeltrends, maar vooral volgen wij ook de technische ontwikkelingen in producten, om zo een perfecte plaatsing te kunnen garanderen van oa. grootformaattegels, parketimitatie, dunne tegels, enz.. voor al uw binnen en buitentegelwerk.

Zo is het gamma van bijkomende technische producten niet meer weg te denken uit de huidige tegelwereld en zijn wij officieel Schlüter systeemverwerker. Dit geeft ons de mogelijkheid om samen met Schlüter u een garantie te geven op schadevrij tegelwerk.

Zoals speciale lijmen en waterwerende voegsels, levelingsystemen voor grootformaattegels en parkettegels, ontkoppelingssystemen, drainagesystemen voor al uw buitentegels, waterdichtingsfolie in uw natte ruimtes, en sinds kort ook vloerverwarming Schlüter Becotec therm zijn ons niet onbekend.

Onze eigen, ervaren plaatsingsdienst staat garant voor de vakkundige plaatsing van al uw tegel- en parketwerken.

© 2021 Tegelbedrijf Van Riel | Miksebaan 5 | 2930 Brasschaat | T 03 651 80 27 | BE 0455 838 434 | Website door Procor | GDPR